Witt städar, tvättar, stryker och fixar och donar. Kort och gott: vi tar hand om ditt hem! Men inte i all hast och under stor stress – utan med omsorg. Våra kärnvärden – kompetens, kundfokus, kvalitet – gör att du kan känna dig trygg när du anlitar Witt städ & hemservice i Stockholm.

Anlita Witt för ett välskött hem, en bekymmersfri vardag och service enligt dina önskemål.

Vi erbjuder våra tjänster i form av abonnemang med minsta tid tre timmar varannan vecka. Tjänsten utförs av samma person på fasta dagar och fasta tider. Självklart har du möjlighet att få skattereduktion med 50% av arbetskostnaden.

Hemservice

Hemservice i Stockholm

dammar
Städa, tvätta, stryka, bädda om sängar, handla mat och hämta kemtvätt. Allt detta och mycket mer får du med hemservice från Witt städ & hemservice i Stockholm. Anlita oss för ett välskött hem, en bekymmersfri vardag och service enligt dina önskemål.

Hemservice genom Witt betyder inte bara städning. Vår personal kan så mycket mer. Med personal från oss får du ett organiserat, välskött hushåll där alla vardagssysslor hanteras utan bekymmer.

Vill du ha hjälp med till exempel tvätt och strykning, att bädda om i sängarna eller gå ärenden – ring oss. Vi har förslag på lösningar och kompetent personal  som passar för uppdraget. Självklart gäller rut-avdrag för samtliga dessa tjänster.

Hemservice enligt dina önskemål

Med hemservice från Witt städ & hemservice i Stockholm får du hjälp i hemmet – precis så som du vill ha den. Vår personal arbetar utifrån rutiner som är helt skräddarsydda efter dina behov och önskemål.
tömma diskmaskin
Våra arbetsrutiner utarbetas i samråd med dig vid ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går vi igenom vilka tjänster du behöver. Vi ger förslag på lösningar som passar för dig och ditt hem. Allt för att du ska få en bekväm och bekymmersfri vardag.

Kommunikation är viktig för att arbetet i ditt hem ska uppnå dina förväntningar. Därför rekommenderar vi att du pratar direkt med den person som arbetar i ditt hem eller med någon av våra kundansvariga så fort du har några frågor eller önskemål. Din kundansvariga kontaktar dig också regelbundet för att följa upp vårt arbete.
stryker

Boka kostnadsfritt hembesök

Stäng

Städning

Städhjälp i Stockholm

maid_cleaning_clearLängtar du efter att komma hem till nystädat? Med städhjälp från Witt städ & hemservice kan ditt hem hållas skinande rent. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så kan vi ta fram ett smidigt och effektivt upplägg som passar dina behov.

Witt städ & hemservice erbjuder regelbunden städning på fasta tider och dagar. Personalen är kompetent och erfaren och talar svenska.

Hos oss kan du teckna abonnemang för varje eller varannan vecka, med samma person varje gång. I städningen ingår bland annat:

 • dammtorkning
 • dammsugning
 • våttorkning av golv
 • köksrengöring
 • badrumsstädning

Witt städ & hemservice i Stockholm erbjuder rut-städning, vilket innebär att vi fakturerar 50% av arbetskostnaden, givet att du har möjlighet till skattereduktion. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, så ger vi förslag på en skräddarsydd städrutin som passar dig och ditt hem.

Till våra abonnemangskunder erbjuder vi även fönsterputsning.

Boka kostnadsfritt hembesök

Stäng

Kläd & skovård

Klädvård & skovård

maid_ironing_clearDet tar tid att tvätta, stryka, putsa skor och vårda sina kläder ordentligt. Vi kan ta hand om det åt dig.

Ring oss för ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans kan vi gå igenom din garderob och ta fram ett upplägg för kläd- och skovård som ger dina plagg ett längre liv.

Witt städ & hemservice tar väl hand om din garderob. Vår personal tvättar, stryker och viker dina kläder, och hänger eller lägger dem där du vill ha dem. På så sätt har du alltid dina kläder i bästa möjliga skick när du behöver dem. Många i vår personal kan även hjälpa till med att till exempel sy i knappar som trillat av eller lägga upp ett par för långa byxor.

Dina skor utsätts ofta för stort slitage. De behöver omsorg både sommar och vinter, och regelbundet rengöras, borstas, putsas, och impregneras. Vår personal ser till att dina skor alltid är i bästa möjliga skick. När de ska sulas och klackas om så lämnar vi dem till en duktig skomakare.

Garderobsrensning inför sommar och vinter

När det är dags att byta från sommargarderob till vinterkläder är det en självklar uppgift för vår personal. Vi hjälper dig med din garderobsstädning så att du har alla plagg du behöver nära till hands. Witt städ & hemservice tar hand om allt som ska kastas, doneras eller hängas undan, och ser till att det är rentvättat eller kemtvättat, struket och välbevarat inför nästa säsong.

Boka kostnadsfritt hembesök

Stäng

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster

Trädgårdshandskar

Fönsterputsning, gräsklippning, festfix och servering. Som abonnemangskund hos Witt städ & hemservice i Stockholm kan du få hjälp med det mesta inom hus och hem.

Ring oss så kan vi berätta mer om våra tilläggstjänster.

Extra städtjänster

Ska du bjuda till fest? Kommer familjen på besök? Om du är i behov av extra städtillfällen, utöver dina ordinarie tillfällen, kan du boka det som tilläggstjänst.

Visningsstädning, flyttstädning och storstädning i Stockholm

Vi utför även storstädning och flyttstädning för våra abonnemangskunder. Är du i processen att flytta kan vi erbjuda hjälp. Vi kan dels se till att ditt hem är fläckfritt inför visningen, men vi kan också göra flyttstädningen så fort som flyttlasset har gått.

Fönsterputsning på Östermalm, Kungsholmen och i Vasastan

Titta ut över vackra Stockholm genom klara nyputsade fönster. Witt städ & hemservice i Stockholm putsar dina fönster vid behov. Kontakta oss för att boka fönsterputsning som tilläggstjänst.

Gräsklippning i Stockholm

Hem är mer än bara hus. Vi kan hjälpa dig vårda tomten också. Som abonnemangskund hos Witt städ & hemservice i Stockholm kan du boka gräsklippning och rensning av rabatter, som tilläggstjänst.

Festfix och serveringspersonal i Stockholm

Ska du anordna en vild fest i Vasastan eller bjuda till en mysig middag på Östermalm? Låt Witt hjälpa dig med nästa stora bjudning i Stockholm. Vi kan hjälpa dig med förberedelser och festfix, ta emot ytterkläder när gästerna anländer och dessutom servera dig och dina gäster under tillställningen. När gästerna gått kan vi också städa upp efteråt. Behöver dina barn en barnvakt under tillställningen så ordnar vi det med.

Storstädning vid visning och flytt

Som abonnemangskund kan du boka storstädning när än du behöver. Ska du till exempel sälja ditt hem så ser vi till att det är strålande rent på visningen. Och när du väl flyttat ut så tar vi även hand om flyttstädningen.

Husvakt sökes!

Låt Witt städ & hemservice ta hand om ditt hem under semestern. Som abonnemangskund kan du boka husvakt som tilläggstjänst och då kan vi hålla koll på ditt hem när du är borta. Utöver våra vanliga sysslor i ditt hem kan Witt även hjälpa dig med exempelvis att vattna växter, klippa gräset,  ta hand om post och passa på att göra andra saker som vi inte hinner med i det vanliga abonnemanget.

Tilläggstjänster hos Witt städ & hemservice i Stockholm

FönsterputsWitt erbjuder sina abonnemangskunder följande tjänster vid behov:

 • Fönsterputsning
 • Barnvaktsuppdrag (enstaka tillfällen)
 • Extra städning mellan ordinarie abonnemangstillfällen
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Städning inför visning och försäljning av bostad
 • Ordna inför festen och städa upp efteråt
 • Servering och garderobshjälp vid fest och tillställning
 • Gräsklippning
 • Husvakt vid semester eller tjänsteresa
 • Byta till vinter- respektive sommargarderob
 • Plocka fram och ta undan julpynt eller annan tillfällig utsmyckning
 • Bära ut granen efter julen (till anvisad uppsamlingsplats)
 • Ta emot hantverkare eller leveranser
 • Handla mat, gå till kemtvätt och skomakare och andra ärenden
 • Silverputs

Kontakta oss för prisuppgift och bokning av extra tjänster på telefonnummer
08-410 031 05 eller maila info@witts.se

Stäng

House manager m.m

Hjälp i hemmet i Stockholm

För dig som behöver hjälp med allt i hemmet rekommenderar vi en house manager. En house manager ser till att allt i hemmet fungerar som ett klockverk.

Ring oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig sköta ditt hushåll. Mitt i prick

House manager

En house manager tar ett helhetsansvar för ditt hushåll och ser till att allt fungerar som det ska. Din house manager arbetar efter skräddarsydda rutiner som är anpassade efter dig, ditt hem och dina behov – oftast också med en budget och kassa för alla inköp och ärenden som ska göras. Arbetet inkluderar allt från vardagliga städrutiner, tvätt och strykning till att se till att barnen är på rätt fritidsaktivitet efter skolan och fått mellanmål innan dess. På så sätt kan du vara säker på att ditt hem och dina barn är i trygga händer.

Kalender

Stäng

Hemservice

Hemservice i Stockholm Städa, tvätta, stryka, bädda om sängar, handla...

Få reda på mer

Städning

Städhjälp i Stockholm Längtar du efter att komma hem till...

Få reda på mer

Kläd & skovård

Klädvård & skovård Det tar tid att tvätta, stryka, putsa...

Få reda på mer

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster Fönsterputsning, gräsklippning, festfix och servering. Som abonnemangskund hos Witt...

Få reda på mer

House manager m.m

Hjälp i hemmet i Stockholm För dig som behöver hjälp...

Få reda på mer