Witt erbjuder veckostädning, vi hanterar tvätt och strykning och mycket mer. Kort och gott: vi tar hand om ditt hem! Men inte i all hast och under stor stress – utan med omsorg. Våra kärnvärden – kompetens, kundfokus, kvalitet – gör att du kan känna dig trygg när du anlitar Witt städ & hemservice i Stockholm. Och självklart har vi ansvarsförsäkring!

Om du inte har behov av veckostädning så erbjuder vi också städning varannan vecka eller kanske du längtar efter en ordentlig genomgång av hemmet med en storstädning? Vi har allt 🙂

Vill du veta mer om vad som ingår i veckostädning eller städning varannan vecka, se nedan under Städning

Vill du veta mer om hur vi tar ett helhetsansvar för ditt hem, läs mer nedan under Hemservice

strykning

Vi hjälper gärna till med storstädning och fönsterputsning. Läs mer här om hur vi går till väga med Storstädning och kontakta oss Kontakt

Har du köpt nytt och ska sälja gamla bostaden fixar vi visningsstädning och självklart hjälper vi till med flyttstädning. Läs mer om vad som ingår i normal flyttstädning Flyttstädning

Anlita Witt för ett välskött hem, en bekymmersfri vardag och service enligt dina önskemål.

Vi erbjuder våra tjänster i form av abonnemang med minsta tid tre timmar varannan vecka. Tjänsten utförs av samma person på fasta dagar och fasta tider. Självklart har du möjlighet att få skattereduktion med 50% av arbetskostnaden.

Hemservice

Hemservice i Stockholm

dammar
Städa, tvätta, stryka, bädda om sängar, handla mat och hämta kemtvätt. Allt detta och mycket mer får du med hemservice från Witt städ & hemservice i Stockholm. Anlita oss för ett välskött hem, en bekymmersfri vardag och service enligt dina önskemål.

Hemservice genom Witt betyder inte bara städning. Vår personal kan så mycket mer. Med personal från oss får du ett organiserat, välskött hushåll där alla vardagssysslor hanteras utan bekymmer.

Vill du ha hjälp med till exempel tvätt och strykning, att bädda om i sängarna eller gå ärenden – ring oss. Vi har förslag på lösningar och kompetent personal  som passar för uppdraget. Självklart gäller rut-avdrag för samtliga dessa tjänster.

Hemservice enligt dina önskemål

Med hemservice från Witt städ & hemservice i Stockholm får du hjälp i hemmet – precis så som du vill ha den. Vår personal arbetar utifrån rutiner som är helt skräddarsydda efter dina behov och önskemål.
tömma diskmaskin
Våra arbetsrutiner utarbetas i samråd med dig vid ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går vi igenom vilka tjänster du behöver. Vi ger förslag på lösningar som passar för dig och ditt hem. Allt för att du ska få en bekväm och bekymmersfri vardag.

Kommunikation är viktig för att arbetet i ditt hem ska uppnå dina förväntningar. Därför rekommenderar vi att du pratar direkt med den person som arbetar i ditt hem eller med någon av våra kundansvariga så fort du har några frågor eller önskemål. Din kundansvariga kontaktar dig också regelbundet för att följa upp vårt arbete.
stryker

Boka kostnadsfritt hembesök

Stäng

Städning

Städhjälp i Stockholm

Längtar du efter att komma hem till nystädat? Med städhjälp från Witt städ & hemservice kan ditt hem hållas skinande rent. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så kan vi ta fram ett smidigt och effektivt upplägg som passar dina behov.

Witt städ & hemservice erbjuder regelbunden städning på fasta tider och dagar. Personalen är kompetent och erfaren och talar svenska. Och utbildad i att använda minimalt med medel och vatten. (Läs om hur du exempelvis kan använda ättika, bikarbonat och bakpulver som rengöringsmedel Ättika, bakpulver och bikarbonat som rengöringsmedel på vår blogg).

Hos oss kan du teckna abonnemang för varje eller varannan vecka, med samma person varje gång.

Denna uppställning beskriver de uppgifter som vi normalt utför inom ramen för ett löpande städuppdrag.  Kundens specifika önskemål noteras i hens Rutin-beskrivning.

Damma: samtliga fria ytor, hyllor och tavelramar (där vi kommer åt) prydnadsföremål, samt fönsterbrädor och lampfötter

Dammsuga: samtliga golv, mattor, soffor och fåtöljer (läs mer om vård av äkta mattor i vårt inlägg Vårda äkta mattor )

Torka golv: i hall, kök och toalett/badrum och övriga rum enligt önskemål

Städa toalett/badrum: rengöring av toalett, dusch/badkar, handfat, kranar, runt handtag på skåp, hyllor, avtorkning tvättmaskin/torktumlare, kakel vid dusch/badkar samt handfat, putsning av spegel

Städa kök: torka av diskbänk, spis, utsida fläkt och vitvaror, mikrovågsugn (in- och utvändigt), väggar bakom diskbänk och spis (se hur vi gör rent keramikhällar i vårt inlägg Göra rent spis av keramik )

göra rent diskho

avtorkning runt handtag på skåpsdörrar och kranar, göra rent skåp eller låda för hushållssopor

tömma hushållssopor/matavfall och hantera återvinning enligt önskemål

Putsa speglar

Torka av mat- och soffbord, sidobord

Tömma papperskorgar, slänga sopor
Efter önskemål:

Bädda sängar och byta sängkläder

Dammsuga: sängar & lampskärmar, invändigt garderober

Damma: böcker, lister, armatur, invändigt i skåp

Rengöra ugn (enligt kundens instruktioner)

Städ ur kylskåp, skafferi, kökslådor och skåp

Avtorkning av samtliga dörrar och dörrfoder

Witt städ & hemservice i Stockholm erbjuder rut-städning, vilket innebär att vi fakturerar 50% av arbetskostnaden, givet att du har möjlighet till skattereduktion. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, så ger vi förslag på en skräddarsydd städrutin som passar dig och ditt hem.

Till våra abonnemangskunder erbjuder vi även fönsterputsning.

Vill du själv städa så ger vi lite enkla och ekovänliga tips på vår blogg om exempelvis hur man gör rent i mikrovågsugnen utan starka kemikalier. Läs mer här Rengör mikrovågsugn lätt och ekovänligt

Boka kostnadsfritt hembesök

Stäng

Kläd & skovård

Klädvård & skovård

maid_ironing_clearDet tar tid att tvätta, stryka, putsa skor och vårda sina kläder ordentligt. Vi kan ta hand om det åt dig.

Ring oss för ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans kan vi gå igenom din garderob och ta fram ett upplägg för kläd- och skovård som ger dina plagg ett längre liv.

Witt städ & hemservice tar väl hand om din garderob. Vår personal tvättar, stryker och viker dina kläder, och hänger eller lägger dem där du vill ha dem. På så sätt har du alltid dina kläder i bästa möjliga skick när du behöver dem. Många i vår personal kan även hjälpa till med att till exempel sy i knappar som trillat av eller lägga upp ett par för långa byxor.

Dina skor utsätts ofta för stort slitage. De behöver omsorg både sommar och vinter, och regelbundet rengöras, borstas, putsas, och impregneras. Vår personal ser till att dina skor alltid är i bästa möjliga skick. När de ska sulas och klackas om så lämnar vi dem till en duktig skomakare.

På vår blogg kan du läsa om hur du håller exempelvis träningsskor fräscha Fräscha upp skor och sulor

Garderobsrensning inför sommar och vinter

När det är dags att byta från sommargarderob till vinterkläder är det en självklar uppgift för vår personal. Vi hjälper dig med din garderobsstädning så att du har alla plagg du behöver nära till hands. Witt städ & hemservice tar hand om allt som ska kastas, doneras eller hängas undan, och ser till att det är rentvättat eller kemtvättat, struket och välbevarat inför nästa säsong.

Boka kostnadsfritt hembesök

Stäng

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster

 

Storstädning, visningsstädning, flyttstädning. Som abonnemangskund hos Witt städ & hemservice i Stockholm kan du få hjälp med det mesta inom hus och hem.

Ring oss så kan vi berätta mer om våra tilläggstjänster.  tilläggstjänster

Extra städtjänster

Ska du bjuda till fest? Kommer familjen på besök? Om du är i behov av extra städtillfällen, utöver dina ordinarie tillfällen, kan du boka det som tilläggstjänst. Kontakta oss för att boka Kontakt

Visningsstädning, flyttstädning och storstädning i Stockholm

Vi utför även storstädning och flyttstädning för våra abonnemangskunder. Är du i processen att flytta kan vi erbjuda hjälp. Vi kan dels se till att ditt hem är fläckfritt inför visningen, men vi kan också göra flyttstädningen så fort som flyttlasset har gått. Läs mer om vad som ingår i storstädning Storstädning respektive flyttstädning

Fönsterputsning på Östermalm, Kungsholmen och i Vasastan

Titta ut över vackra Stockholm genom klara nyputsade fönster. Witt städ & hemservice i Stockholm putsar dina fönster vid behov. Kontakta oss Kontakt för att boka fönsterputsning som tilläggstjänst. Här kan du läsa mer om vad vi gör vid fönsterputsning

Storstädning vid visning och flytt

Som abonnemangskund kan du boka storstädning när än du behöver. Ska du till exempel sälja ditt hem så ser vi till att det är strålande rent på visningen. Och när du väl flyttat ut så tar vi även hand om flyttstädningen.

Husvakt sökes!

Låt Witt städ & hemservice ta hand om ditt hem under semestern. Som abonnemangskund kan du boka husvakt som tilläggstjänst och då kan vi hålla koll på ditt hem när du är borta. Utöver våra vanliga sysslor i ditt hem kan Witt även hjälpa dig med exempelvis att vattna växter,  ta hand om post och passa på att göra andra saker som vi inte hinner med i det vanliga abonnemanget.

Tilläggstjänster hos Witt städ & hemservice i Stockholm

FönsterputsWitt erbjuder sina abonnemangskunder följande tjänster vid behov:

 • Fönsterputsning
 • Barnvaktsuppdrag (enstaka tillfällen)
 • Extra städning mellan ordinarie abonnemangstillfällen
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Städning inför visning och försäljning av bostad
 • Ordna inför festen och städa upp efteråt
 • Husvakt vid semester eller tjänsteresa
 • Byta till vinter- respektive sommargarderob
 • Plocka fram och ta undan julpynt eller annan tillfällig utsmyckning
 • Bära ut granen efter julen (till anvisad uppsamlingsplats)
 • Ta emot hantverkare eller leveranser
 • Handla mat, gå till kemtvätt och skomakare och andra ärenden
 • Silverputs

Kontakta oss för prisuppgift och bokning av extra tjänster på telefonnummer
08-410 031 05 eller maila info@witts.se

Stäng

House manager m.m

Hjälp i hemmet i Stockholm

För dig som behöver hjälp med allt i hemmet rekommenderar vi en house manager. En house manager ser till att allt i hemmet fungerar som ett klockverk.

Ring oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig sköta ditt hushåll. Mitt i prick

House manager

En house manager tar ett helhetsansvar för ditt hushåll och ser till att allt fungerar som det ska. Din house manager arbetar efter skräddarsydda rutiner som är anpassade efter dig, ditt hem och dina behov – oftast också med en budget och kassa för alla inköp och ärenden som ska göras. Arbetet inkluderar allt från vardagliga städrutiner, tvätt och strykning till att se till att barnen är på rätt fritidsaktivitet efter skolan och fått mellanmål innan dess. På så sätt kan du vara säker på att ditt hem och dina barn är i trygga händer.

Kalender

Stäng

Storstädning

Storstädning

Storstädning

Det är en alldeles särskild känsla med ett skinande rent hem! En storstädning om året är något vi rekommenderar alla. Och varför inte kombinera den med fönsterputsning.

Här beskrivs vilka uppgifter som vi normalt utför inom ramen för en storstädning. Vi tar självklart hänsyn till Kundens specifika önskemål också.

Dammsuga; alla golvytor inkl. mattor samt soffor och fåtöljer, dammsuga sänggavlar (i tyg).

Damma; allt inkl fönsterbrädor, tavlor, fristående skåp, ovanpå fasta skåp, element, bakom element. Dammvippa takhörn och stuckaturer.

Torka golv; samtliga fria ytor.

Städa toalett/badrum; göra rent toalett, kar, handfat, avtorkning av badrumsskåp, armaturer, fogar, kranar och rörledningar, avkalkning av duschväggar/duschkabin. Rengöring av golvbrunn. Skura golv och torka av väggar och dörr. Om löstagbar front på badkaret skall denna tas bort av kund så att vi kan städa golvytan städas under badkaret.

Städa kök; göra rent diskbänk och ho, torka av kakel över diskbänk och spis, avfläckning av skåpsdörrar och kranar, rengöring av mikrovågsugn, spis, ugn (ugnsglas ska demonteras av kund om det ska rengöras), fläkt/fläktkåpa, göra rent under diskbänken. Fläkt rengörs.

Fläktgaller under kyl- och frys tas bort och rengörs (om avtagbart).

Avfläckning; alla dörrar, handtag, lampknappar, kontakter och dörrposter.

Putsa speglar.
Torka av mat-, soff- och sidobord.
Rengöra i/utanpå kakelugn/spis och ev. eldgaffelställ.
Torka av alla lister och lampor (även taklampor).

Extra tillval:
Torka ur badrumsskåp
Dammsuga alla böcker och damma bokhyllor
Dammsuga sängbottnar och madrasser
Torka ur alla köksskåp inkl. skafferier och kylskåp samt avfrostning av frys
Skaka/piska alla mattor.
Rengöring av garderober
Rengöring av kristallkronor

Kontakta oss för offert på storstädning Kontakt

Stäng

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Vi putsar alla typer av fönster, utom takfönster. För att kunna göra ett strålande jobb med fönsterputsningen behöver du som kund  frigöra alla ytor vid och runt fönstren (exempelvis prydnadsföremål, gardiner, lampor etc), innan vi börjar jobba. Om något fönster är problematiskt att öppna måste vi veta det i förväg så vi kan beräkna tid och ta med oss rätt verktyg. Vi står för allt material men behöver en hink och en stege. Även detta kan vi ta med, mot tilläggsavgift. Har du några skador på fönstren, till exempel repor, behöver vi veta det innan.

I fönsterputsning ingår:

 • putsning av fönstrens alla sidor
 • avtorkning av ram, fönsterbleck och bågar

Kontakta oss för offert Kontakt

Fönsterputsning

Vill du själv putsa dina fönster så ger vi tips om ett ekovänligt putsmedel. Läs vår blogg Bästa fönsterputsmedlet

Stäng

Flyttstädning

Flyttstädning

Här beskriver vi vilka uppgifter som vi normalt utför inom ramen för en flyttstädning. Arbetet sker på löpande räkning. Bostaden måste vara tömd på alla möbler och föremål, förutom lampor. Vi behöver ljus för att kunna utföra arbetet! Ska vi städa bakom vitvaror ska dessa dras ut av kunden. Kyl och frys ska vara avstängda.

Kök

Spis

 • Rengöring ovan, sidor och vägg (kund ansvarar för att dra ut spisen om vi ska rengöra bakom)
 • Rengöring spisfläkt, kåpa och filter
 • Rengöring ugn och värmeskåp
 • Rengöring galler och plåtar

Diskbänk, skåp, väggar och golv

 • Avtorkning skåp och lådor, in- och utvändigt
 • Rengöring av kakel och kryddhylla
 • Avtorkning diskbänk, vask och fast skärbräda
 • Rengöring golv och lister

Övrigt kök

 • Rengöring av diskmaskin invändigt och utvändigt (kund ansvarar för att dra ut maskinen om vi ska rengöra bakom)
 • Rengöring kyl/frys invändigt och utvändigt (kund ansvarar för att dra ut kyl/frys om vi ska rengöra bakom)
 • Rengöring snickerier
 • Rengöring ventiler
 • Rengöring på och bakom element
 • Våttorkning av golv
 • Avtorkning innerdörrar
 • Avtorkning skåp och garderober
 • Avtorkning eluttag och strömbrytare
 • Rengöring väggar och tak från damm

Toalett och badrum

 • Toalettstol och tvättställ
 • Rengöring in- och utsidan av toalettstol
 • Rengöring ovan- och undersida av tvättställ
 • Rengöring av badrumsskåp
 • Avtorkning rör
 • Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar (kund ansvarar för demontering av badkarsfront)
 • Rengöring golv
 • Rengöring av kakelväggar
 • Eventuell tvättmaskin och torktumlare torkas av utvändigt, tvättmedelsrester tas bort och luddfilter rengörs
 • Golvbrunn rensas och rengörs på ovansidan
 • Ventiler rengörs flyttstädning

Övriga rum

 • Rengöring snickerier
 • Rengöring på och bakom element
 • Våttorkning av golv
 • Avtorkning innerdörrar och insida ytterdörr
 • Avtorkning skåp och garderober
 • Avtorkning av hyllor
 • Avtorkning eluttag och strömbrytare
 • Rengöring väggar och tak från damm
 • Ventiler rengörs
 • Eventuella eldstäder töms på aska och borstas ur

Tillval

 • Fönsterputsning
 • Balkong
 • Övriga biytor, såsom förråd och garage

Observera att Witt inte ansvarar för borttagning av klistermärken, krokar, gardinstänger eller dylikt som inte skall finnas kvar vid avflyttning. Kunden skall själv dra ut spis och eventuell tvättmaskin och torktumlare så att Witts personal kommer åt att städa enligt ovan. För ugn med skyddsglas måste kund informera hur detta tas bort vid rengöring.

Material

Kund ansvarar för att allt städmaterial såsom dammsugare, hink, mopp, många trasor, medel för alla ytor samt stege finns tillgängligt vid flyttstädning. Likaså måste lampor för belysning finnas i bostaden vid flyttstädningen. Självklart kan vi fixa allt detta mot en extra avgift. Uppge vid bokning om du önskar att vi ordnar med städmaterial och belysning.

Kontakta oss för offert på din flyttstädning. Kontakt

Stäng

Hemservice

Hemservice i Stockholm Städa, tvätta, stryka, bädda om sängar, handla...

Få reda på mer

Städning

Städhjälp i Stockholm Längtar du efter att komma hem till...

Få reda på mer

Kläd & skovård

Klädvård & skovård Det tar tid att tvätta, stryka, putsa...

Få reda på mer

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster   Storstädning, visningsstädning, flyttstädning. Som abonnemangskund hos Witt städ...

Få reda på mer

House manager m.m

Hjälp i hemmet i Stockholm För dig som behöver hjälp...

Få reda på mer

Storstädning

Storstädning Det är en alldeles särskild känsla med ett skinande...

Få reda på mer

Fönsterputsning

Fönsterputsning Vi putsar alla typer av fönster, utom takfönster. För...

Få reda på mer

Flyttstädning

Flyttstädning Här beskriver vi vilka uppgifter som vi normalt utför...

Få reda på mer