Arbeta hos Witt

Witt är en seriös arbetsgivare som eftersträvar lång relation med vår personal och därför erbjuder vi särskilt bra villkor för personalen.

Vi erbjuder hel- eller deltidsanställning och tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder sjukförsäkring, livförsäkring och avtalspension genom Fora. Skulle olyckan vara framme så är företaget även försäkrat via Länsförsäkringar.

Vi erbjuder lön som är bättre än snittet i branschen.

Vi erbjuder utbildning inom hemstädning och ett omväxlande arbete.

Vi arbetar som ett team och stöttar varandra! Alla vill vi erbjuda en förstklassig tjänst till våra kunder.

Vill du bli en i vårt team och arbeta hos Witt städ & hemservice i Stockholm? Då måste du vara ansvarsfull och inte bara vilja, utan även kunna, ge riktigt hög service till våra kunder, som är privatpersoner i Stockholmsområdet. Du måste kunna prata och skriva svenska eller engelska. Du ska vara noggrann, punktlig, kunna ta egna initiativ och ha en positiv attityd. Vi är många som arbetar hos Witt så du behöver också vara en lagspelare, det vill säga kunna arbeta med kollegor.

Har du inte tidigare erfarenhet men rätt inställning till arbetet så kan det räcka, utbildning får du av oss. Har du tidigare erfarenhet av hemservice så är det en merit liksom om du arbetat inom hotellbranschen.

Arbetet innefattar bland annat städning, tvätt och strykning. För att förstå hur vi jobbar kan du klicka på länken Om oss

Arbetstiden är schemalagd på vardagar från kl 08.

Skicka din ansökan via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att få välkomna dig till Witt!

Just nu söker vi även en handy man. Är du pensionerad snickare och vill fortsätta jobba lite smått? Hör av dig till oss!

Arbeta hos Witt