Pris

Städning och hemservice

Pris för våra tjänster (standardavtal) ser du längre ned i texten. Witt städ & hemservice i Stockholm erbjuder löpande abonnemang för städning och hemservice och det är samma person som kommer till ditt hem varje gång. Tjänsten utförs på samma dag(ar) och tid, varje eller varannan vecka. Innan vi börjar att leverera våra tjänster gör vi ett hembesök och då uppskattar vi den tid som behövs för att utföra uppdraget i enlighet med dina önskemål och med god kvalitet.

Städning och hemservice varje vecka kostar 260 kr/timme ink moms efter RUT-avdrag, och

Städning och hemservice varannan vecka kostar 270 kr/timme ink moms efter RUT-avdrag

Vid specialavtal, exempelvis fler avbokningsmöjligheter och/eller period utan tjänst,  är det ett annat timpris.

Pris för våra tjänster fönsterputsning, storstädning och flyttstädning (gäller endast för befintliga kunder) lämnas vid förfrågan.

Alla våra tjänster ger rätt till RUT-avdrag och vi fakturerar enligt fakturamodellen. Du kan läsa mer om RUT-avdrag och dina möjligheter att få det, under rubriken ”Dra nytta av RUT-avdrag” längre ned på sidan, där det även finns en länk till Skatteverket.

Reseersättning tillkommer för de kunder som bor utanför Stockholms tullar.

Det minsta abonnemang vi erbjuder är tre timmar varannan vecka. I alla abonnemang ingår möjlighet till kostnadsfria avbokningar.

Witt städ & hemservice i Stockholm AB är godkänt för F-skatt.

pris

House manager

Har du mer omfattande behov av service eller behöver en house manager ber vi dig ringa oss direkt på telefonnummer
08 – 410 031 05 för möte och offert.

Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst och boka tid för hembesök. Se våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt

Några exempel

Familj med två barn och en hund, bor i en 4:a, pris för våra tjänster ser du ovan

Vi börjar med att plocka undan, fylla tvätt- och diskmaskin och sedan städar vi. Därefter viker vi ihop nytvättade kläder och stryker och plockar ur diskmaskinen. Under uppdraget kommer även matleverans som vi tar emot och ställer på rätt plats. Vi är hos kunden i fem timmar, en gång i veckan. Pris för våra tjänster ser du i texten ovan.

Ett par som bor i en 3:a, pris för våra tjänster ser du ovan

Här sköter vi det mesta av markservicen. Vi städar, tvättar, diskar, stryker, hämtar och lämnar kemtvätt, handlar mat, dryck och blommor, dukar, putsar skor och byter sängkläder. Vi är här 2 gånger i veckan, 4 timmar per gång. Pris ser du ovan.

En ensamstående man som bor i en 2:a

Här hjälper vi till med framförallt städning och strykning en gång varannan vecka. Vi har då 3 timmar till vårt förfogande. Priset för våra tjänster i 3 timmar ser du ovan.

Dra nytta av RUT-avdrag

 

Riksdagen har beslutat att privatpersoner ska få rätt till en skattereduktion, s.k. RUT-avdrag, för köp av hushållsarbete.

Skattereduktionen innebär att alla över 18 år kan få tillbaka hälften (50%) av arbetskostnaden (max 50 000 kr per person och år) för de tjänster man betalar ett företag som är godkänt för F-skatt, att utföra, exempelvis Witt städ & hemservice i Stockholm AB.

När du får en faktura från oss är den preliminära skattereduktionen (RUT) redan avdragen så att du endast betalar halva arbetskostnaden (så länge du har skatteutrymme).

Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om hur det fungerar.