Städhjälp i Stockholm

Längtar du efter att komma hem till nystädat? Med städhjälp från Witt städ & hemservice kan ditt hem hållas skinande rent. Boka ett kostnadsfritt hembesök med oss, så kan vi ta fram ett smidigt och effektivt upplägg som passar dina behov.

Witt städ & hemservice erbjuder regelbunden städning på fasta tider och dagar. Personalen är kompetent och erfaren och talar svenska. Och utbildad i att använda minimalt med medel och vatten. (Läs om hur du exempelvis kan använda ättika, bikarbonat och bakpulver som rengöringsmedel Ättika, bakpulver och bikarbonat som rengöringsmedel på vår blogg).

Hos oss kan du teckna abonnemang för varje eller varannan vecka, med samma person varje gång.

Denna uppställning beskriver de uppgifter som vi normalt utför inom ramen för ett löpande städuppdrag.  Kundens specifika önskemål noteras i hens Rutin-beskrivning.

Damma: samtliga fria ytor, hyllor och tavelramar (där vi kommer åt) prydnadsföremål, samt fönsterbrädor och lampfötter

Dammsuga: samtliga golv, mattor, soffor och fåtöljer (läs mer om vård av äkta mattor i vårt inlägg Vårda äkta mattor )

Torka golv: i hall, kök och toalett/badrum och övriga rum enligt önskemål

Städa toalett/badrum: rengöring av toalett, dusch/badkar, handfat, kranar, runt handtag på skåp, hyllor, avtorkning tvättmaskin/torktumlare, kakel vid dusch/badkar samt handfat, putsning av spegel

Städa kök: torka av diskbänk, spis, utsida fläkt och vitvaror, mikrovågsugn (in- och utvändigt), väggar bakom diskbänk och spis (se hur vi gör rent keramikhällar i vårt inlägg Göra rent spis av keramik )

göra rent diskho

avtorkning runt handtag på skåpsdörrar och kranar, göra rent skåp eller låda för hushållssopor

tömma hushållssopor/matavfall och hantera återvinning enligt önskemål

Putsa speglar

Torka av mat- och soffbord, sidobord

Tömma papperskorgar, slänga sopor
Efter önskemål:

Bädda sängar och byta sängkläder

Dammsuga: sängar & lampskärmar, invändigt garderober

Damma: böcker, lister, armatur, invändigt i skåp

Rengöra ugn (enligt kundens instruktioner)

Städ ur kylskåp, skafferi, kökslådor och skåp

Avtorkning av samtliga dörrar och dörrfoder

Witt städ & hemservice i Stockholm erbjuder rut-städning, vilket innebär att vi fakturerar 50% av arbetskostnaden, givet att du har möjlighet till skattereduktion. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, så ger vi förslag på en skräddarsydd städrutin som passar dig och ditt hem.

Till våra abonnemangskunder erbjuder vi även fönsterputsning.

Vill du själv städa så ger vi lite enkla och ekovänliga tips på vår blogg om exempelvis hur man gör rent i mikrovågsugnen utan starka kemikalier. Läs mer här Rengör mikrovågsugn lätt och ekovänligt