Hemservice i Stockholm

dammar
Städa, tvätta, stryka, bädda om sängar, handla mat och hämta kemtvätt. Allt detta och mycket mer får du med hemservice från Witt städ & hemservice i Stockholm. Anlita oss för ett välskött hem, en bekymmersfri vardag och service enligt dina önskemål.

Hemservice genom Witt betyder inte bara städning. Vår personal kan så mycket mer. Med personal från oss får du ett organiserat, välskött hushåll där alla vardagssysslor hanteras utan bekymmer.

Vill du ha hjälp med till exempel tvätt och strykning, att bädda om i sängarna eller gå ärenden – ring oss. Vi har förslag på lösningar och kompetent personal  som passar för uppdraget. Självklart gäller rut-avdrag för samtliga dessa tjänster.

Hemservice enligt dina önskemål

Med hemservice från Witt städ & hemservice i Stockholm får du hjälp i hemmet – precis så som du vill ha den. Vår personal arbetar utifrån rutiner som är helt skräddarsydda efter dina behov och önskemål.
tömma diskmaskin
Våra arbetsrutiner utarbetas i samråd med dig vid ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går vi igenom vilka tjänster du behöver. Vi ger förslag på lösningar som passar för dig och ditt hem. Allt för att du ska få en bekväm och bekymmersfri vardag.

Kommunikation är viktig för att arbetet i ditt hem ska uppnå dina förväntningar. Därför rekommenderar vi att du pratar direkt med den person som arbetar i ditt hem eller med någon av våra kundansvariga så fort du har några frågor eller önskemål. Din kundansvariga kontaktar dig också regelbundet för att följa upp vårt arbete.
stryker