Klädvård & skovård

maid_ironing_clearDet tar tid att tvätta, stryka, putsa skor och vårda sina kläder ordentligt. Vi kan ta hand om det åt dig.

Ring oss för ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans kan vi gå igenom din garderob och ta fram ett upplägg för kläd- och skovård som ger dina plagg ett längre liv.

Witt städ & hemservice tar väl hand om din garderob. Vår personal tvättar, stryker och viker dina kläder, och hänger eller lägger dem där du vill ha dem. På så sätt har du alltid dina kläder i bästa möjliga skick när du behöver dem. Många i vår personal kan även hjälpa till med att till exempel sy i knappar som trillat av eller lägga upp ett par för långa byxor.

Dina skor utsätts ofta för stort slitage. De behöver omsorg både sommar och vinter, och regelbundet rengöras, borstas, putsas, och impregneras. Vår personal ser till att dina skor alltid är i bästa möjliga skick. När de ska sulas och klackas om så lämnar vi dem till en duktig skomakare.

På vår blogg kan du läsa om hur du håller exempelvis träningsskor fräscha Fräscha upp skor och sulor

Garderobsrensning inför sommar och vinter

När det är dags att byta från sommargarderob till vinterkläder är det en självklar uppgift för vår personal. Vi hjälper dig med din garderobsstädning så att du har alla plagg du behöver nära till hands. Witt städ & hemservice tar hand om allt som ska kastas, doneras eller hängas undan, och ser till att det är rentvättat eller kemtvättat, struket och välbevarat inför nästa säsong.