Få bort hundhår från möbler – bästa tipset!

Skriven av: MiS den 9 mars, 2018.

Hundar är väl bland det bästa som finns!?! Stor eller liten, korthårig, långhårig eller strävhårig. Spelar ingen roll – de är en stor källa till kärlek.

hundvalp i famn

Alla med sin personlighet och alla med sin favoritplats i hemmet. Kanske soffan? Kanske sängen? Eller mattan i hallen? Det vi säkert vet är att det syns på alla textilier i hemmet om man har en hund. Och vi har ett superbra tips om hur man får bort hundhåret från möbler och textilier!

Ta på dig plasthandskar (helst rena då…) och stryk över den ytan du vill ha rengjord med ena handen. Du får med dig hundhår från ytan och tar över det till andra handen och fortsätter med denna procedur till dess möbeln är ren från hundhåret. Här är en liten förevisning från oss om hur vi menar. Videon är 7 sekunder lång.

Ta bort hundhår från soffan

Nu kan du låta din älsklingshund vara i vilken möbel du vill – och ändå få det rent efteråt! Och vill du inte göra det här själv så hjälper vi ju väldigt gärna till med städning och andra hushållstjänster i ditt hem. Titta gärna på vår hemsida http://www.maidinsweden.se

Nu kan ni fortsätta att bara njuta av er håriga vän därhemma, utan irritation över hundhår i varje möbel 🙂

 

Trevlig helg önskar alla vi på Maid in Sweden!